Головна » Новини » До уваги керівників

До уваги керівників

З метою сприяння розвитку соціальної активності учнів професійно-технічних навчальних закладів (ПТНЗ) та популяризації професійно-технічної освіти 11 листопада 2016 року у Обласному комунальному закладі «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» відбудеться фестиваль соціальних активностей ПТНЗ м. Харкова та Харківської області «Толока добрих ідей» у межах проекту «Патріот. Громадянин Держави. Харків’янин».

У межах програми фестивалю команди ПТНЗ (у складі 2-3 учнів) під кураторством педагога матимуть змогу презентувати свої суспільно-корисні ініціативи і сам заклад потенціальним партнерам і благодійникам – гостям заходу: представникам влади, громадських організацій, бізнес-середовища.

У зв’язку з соціальною значущістю та масштабністю запланованого заходу, просимо Вашого сприяння щодо участі в ньому учнів та викладачів.

Інформуємо, що умовою для участі є подання до 18 жовтня 2016 року заявки з коротким описом свого соціального проекту або ініціативи на електронну адресу оргкомітету h_libra@ukr.net (з позначкою «Конкурс соціальних активностей»).

Фестиваль відбудеться на базі Обласного комунального закладу «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» за адресою: просп. Ювілейний, 49/8 (колишній проспект 50-річчя ВЛКСМ).

Коментування закрито.