Головна » Новини » До уваги організаторів виховної роботи!

До уваги організаторів виховної роботи!

Шановні колеги! Доводимо до вашого відома, що “Альянс Франсез” міста Харкова спільно з Французьким Інститутом в УКраїні та Посольством Франції проводить найбільший французький фестиваль в Україні – “Французька весна”.
У програмі фестивалю цього року наступні заходи:
11 квітня – Відкриття “Французької весни” у Харкові, що відбудеться у Premier Palace Hotel. Під час відкриття ви матимете можливість спостерігати “еко-дефіле” суконь, створених французькою художницею Ізабель Тош. Даний захід планує відвідати Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон.
13 квітня у театрі імені Т.Г. Шевченка відбудеться вистава “Концерт для двох клоунів” від театру компанії “Les Rois vagabonds”, “Мандрівні королі”, які говорять універсальною мовою. І незалежно від того, чи ви філософ чи мала дитина, дивуєшся та почуваєшся зворушеним.
20 квітня джазовий концерт “Тріо Ремі Паносьян” зацвітає цього року до Харківської філармонії.
21 квітня – відкриття виставки “Герої поневолі. Том 2”. Два роки тому у Харкові був представлений був представлений перший том роману, виставка мала успіх не тільки серед шанувальників коміксів, але й серед тих, хто тільки познайомився з цим ще новим для України жанром. Цієї весни автори привезуть до нас продовження історії і нову виставку до галереї Come in.
Протягом квітня – кіноподії: ретроспектива, сеанси короткометражних фільмів у кінотеатрах.
завантаження (1)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *