Головна » Новини » VІІ Всеукраїнський конкурс “Моральний вчинок”

VІІ Всеукраїнський конкурс “Моральний вчинок”

моральний-300x110

У В А Г А !
Стартував VІІ Всеукраїнський конкурс школярських та студентських проектів «Моральний вчинок», ініційований Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація українських правників» за підтримки Українського фонду культури і Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра та за участю Київського університету імені Бориса Грінченка, благодійною підтримкою Міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл», Громадської організації «Громадянський форум суспільної етики».
З 1 лютого 2017 року Всеукраїнська громадська організація «Асоціація українських правників» за підтримки Українського фонду культури і Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра та за участю Київського університету імені Бориса Грінченка, благодійною підтримкою Міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл», Громадської організації «Громадянський форум суспільної етики» розпочали VІІ Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», який триватиме до 20 квітня 2017 року.
Конкурс завершиться підсумковим етапом – оцінкою поданих проектів Конкурсним журі, яке включає багатьох видатних українців, а також церемонією нагородження переможців у м. Києві, що відбудеться в
середу 17 травня 2017 року!
Мета Конкурсу
– популяризація духовних і моральних надбань, консолідація зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *