Головна » Новини » До уваги організаторів виховної роботи

До уваги організаторів виховної роботи

Шановні колеги! Повідомляємо вам, що Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) та Проекту формування академічної доброчесності в школі (SAISS) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, проектом “Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні “Взаємодія!”(SACCI), компанією “Антиплагіат”, Могилянською школою журналістики оголошують ІІ Відкритий всеукраїнський студентсько-учнівський конкурс соціальних відеопроектів “Чесність починається з тебе”.

Конкурс проводиться з метою інформування освітньої спільноти, студентів, абітурієнтів, учнів та їхніх батьків, а також широкого суспільного загалу щодо поняття академічної доброчесності, попередження та протидії корупції, її деструктивного впливу через створення соціальної реклами, яка озвучує та закріплю фундаментальні норми розвиненої спільноти: моральність, чесність, відповідальність, свідомий підхід до навчання та викладання, активна громадянська позиція тощо.

Участь мають право брати усі, хто на момент проведення Конкурсу навчаються у закладах освіти України. Детальна інформація про конкурс на сайті Міністерства освіти і науки України (Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції).

завантаження

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *