Головна » Новини » До уваги організаторів виховної роботи! Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді “За нашу свободу”

До уваги організаторів виховної роботи! Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді “За нашу свободу”

Шановні колеги! Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 21.11.2018 №1292 “Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2019 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)” 30 вересня 2019 року у місті Києві відбудеться Всеукраїнський конкурс творчості дітей та учнівської молоді “За нашу свободу” (заочний).

До участі у конкурсі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти та інших навчальних закладів України.

Конкурс проводиться за розділами:

– образотворче мистецтво;

– поезія (вірші) на тему “Лист військовому, присвячені значущим подіям захисту України.

Для участі у конкурсі необхідно до 15 вересня 2019 року надіслати виконані роботи за адресою: 01.021, м. Київ, Кловський узвіз, 8, каб. 212, Український державний центр позашкільної освіти, з поміткою “На конкурс “За нашу свободу”.

Додаткова інформація за телефоном у місті Києві (044) 523-01-05 (контактна особа Кононенко Ірина Володимирівна) та у ХДБХТТ.

завантаження

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *