Головна » Новини » Міжнародна спеціалізована виставка “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2019”

Міжнародна спеціалізована виставка “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2019”

Шановні колеги! Повідомляємо вам, що 4-6 квітня 2019 року у приміщенні Палацу спорту відбудеться XV міжнародна спеціалізована виставка “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2019” (далі – Виставка). Виставка працюватиме 4 і 5 квітня з 10.00 до 17.00, 6 квітня – з 10.00 до 14.00. Урочисте відкриття – 4 квітня об 11.00.

Виставка має на меті презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України, Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів, книговидавництв та досвід використання інформаційних технологій. У рамках відвідування виставки відвідувачі матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо особливостей вступної кампанії 2019 року, а також необхідну інформацію щодо напрямів підготовки та факультетів.

Просимо вас визначити можливість участі у Виставці або запланувати її відвідування учнями та педагогічними працівниками вашого закладу.

За додатковою інформацією можна звертатися до ХДБХТТ.

завантаження

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *