Головна » Новини » До уваги організаторів позаурочної роботи!

До уваги організаторів позаурочної роботи!

safe_image

 

hort-2-1024x683

 

Шановні колеги! У зв”язку з установленням карантину на усій території України рекомендуємо вам організувати позаурочну роботу з учнями закладів професійної (професійно-технічної) освіти дистанційно, використовуя можливості Інтернету. Щоб дозвілля під час карантину було цікавим, пропонуємо вам через соціальні мережі ознайомити учнів вашого закладу освіти з Національним заповідником “Хортиця”, співробітники якого вирішили на період карантину проводити регулярні онлайн-екскурсії цікавими об’єктами історико-культурного комплекса.

Прес-служба заповідника повідомляє, що екскурсії будуть транслювати на офіційній сторінці в Facebook та в Instagram, а також регулярно викладати відео з записами трансляцій на офіційному каналі заповідника в  YouTube.

“На экскурсиях Вы увидите” Запорожская Сечь “, святилища Хортице, первоцветы, единственный в мире” Музей судоходства “и даже загадочный Черный камень” , – викладено на сторінці заповідника.

Екскурсію Будинком кошового атамана “Запорозька Січ” можна знайти за посиланням https://youtu.be/1y_2ZS53ITg, а наступна відбудеться    6 квітня о 12.00.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *