Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ!

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ!

unnamed (1)

17 липня о 16:00 в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва відбудеться творча зустріч та майстер-шоу з автором персональної виставки петриківського розпису Ганни Булгакової «Квітуча традиція».
На творчій зустрічі відвідувачам розкажуть про унікальний український розпис – петриківський, який в 2013 році потрапив в список об’єктів Всесвітньої нематеріальної культурної спадщини людства. Ви зможете не тільки дізнатися про історію цього українського декоративно-орнаментального народного живопису, його особливості та тонкощі, але і побачити процес створення художницею роботи з петриківським розписом у форматі майстер-шоу!
Автор виставки «Квітуча традиція» Ганна Булгакова розповість про своє знайомство з петриківкою та іншими видами розпису, про розвиток у інших видах і жанрах мистецтва, про свій творчий шлях та погляди. А всі присутні матимуть змогу задати художниці питання, які їх цікавлять.
Увага! Через карантинні обмеження, кількість відвідувачів заходу не повинна перевищувати 15 чоловік! Вхід за попереднім записом по телефону: (057) 717-10-40, (057) 705-15-50.

Адреса: Україна, м. Харків, майдан Свободи, 5 (Держпром), 4-й під’їзд, 1-й поверх (вхід з боку площі Свободи)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *