Головна » Новини » #МояІсторіяПрофтехосвітаХарківщини

#МояІсторіяПрофтехосвітаХарківщини

фото 002
фото

Наближається знаменна дата – 80-річчя професійно-технічної освіти України. 80 років системи, яка протягом багатьох років готувала кваліфіковані кадри для промисловості, сільського господарства, сфери послуг. І майже весь цей час ми були поруч.
Ми об’єднуємо ремесла та мистецтво. Спільним є те, що в єдиному колі зійшлись талановиті особистості, які протягом всього кар’єрного шляху ділилися своєю творчою енергією, наближаючи мистецтво до всіх бажаючих.
За роки своєї діяльності Харківський державний будинок художньої та технічної творчості сприяв виявленню і розкриттю багатьох талантів.
У нас є приклади того, як творчість змінювала долі наших учнів. Є всім відомі люди, які навчались в закладах професійно-технічної освіти, а в позаурочний час відвідували наші гуртки. Наша гордість, Харківський міський голова Геннадій Кернес здобув свою першу професійну освіту в Харківському професійно-технічному училищі № 14.
Вихованець ансамблю «Юність» ХДБХТТ Дмитро Гарбуз став переможцем телеконкурсу каналу 1+1 «Суперзірка», а нині працює на каналі СТБ, пише пісні, знімається в кіно.
Випускник Чугуївського професійного ліцею Микола Рябуха став лауреатом не тільки декількох Всеукраїнських, а і Міжнародних пісенних конкурсів, продовжив навчання співу за кордоном, тепер гастролює у якості співака.
І цей перелік постійно оновлюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *