Головна » Новини » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВІДКРИТИЙ ФЕСТИВАЛЬ “ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ”

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВІДКРИТИЙ ФЕСТИВАЛЬ “ТЕРИТОРІЯ ТВОРЧОСТІ”

Ровесник онлайнфест
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2019 № 1489 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2020 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) з обов’язковим виконанням вимог Постанов Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з 1 жовтня по 5 грудня 2020 року буде проведено Всеукраїнський відкритий фестиваль закладів позашкільної освіти України «Територія творчості» у дистанційному та онлайн форматі у два тури (І-ий відбірковий, ІІ-ий – фінальний).
До участі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної, (професійно-технічної) та вищої освіти України. Вікові категорії: молодша – 5-11 років, старша – 12-18 років.
Номінації фестивалю: хореографічне мистецтво (народне хореографічне мистецтво, сучасне хореографічне мистецтво, спортивна (бальна) хореографія), вокальне мистецтво (фольклорно-етнографічне вокальне мистецтво, сучасне вокальне мистецтво), музичне мистецтво (фольклорно-етнографічне музичне мистецтво, сучасне музичне мистецтво, духові оркестри), театральне мистецтво (вистава, літературно-музична композиція).
Терміни проведення фестивалю: 01жовтня – 15 листопада 2020 року – відбірковий тур (регіони), 23-30 листопада 2020 року – фінальний тур (м.Київ)
Для участі у відбірковому турі фестивалю необхідно до 10 листопада цього року надіслати відео з художнім номером виконавців та заповнену форму заявки (додаток до листа) на електронну адресу: hdbhtt@gmail.com. Журі обласного туру відбирає із поданого матеріалу по 2 кращих виконавці у кожній з номінацій і направляє для участі у фінальному турі.
За підсумками проведеного фестивалю переможці заходу будуть нагороджені цінними призами та подарунками. Церемонія нагородження переможців та лауреатів фестивалю відбудеться в онлайн режимі 05 грудня 2020 року.
Детальний коментар щодо умов проведення Фестивалю та рекомендації щодо технічного супроводу відеоматеріалів можна переглянути на каналі YouTube: https://youtu.be/giGIWjH9BmA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *