Головна » Новини » До уваги організаторів позаурочної роботи

До уваги організаторів позаурочної роботи

1-1502060939545GВідповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік 25 березня 2021 року у м. Черкаси відбудеться VI Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у XXI століття» в онлайн-форматі (далі – конференція).

Програмою конференції передбачено пленарне засідання та робота секцій за такими напрямами: «Державотворчі процеси на території сучасної України від найдавніших часів до наших днів, особливості боротьби українців проти поневолення і національно-визвольні рухи», «Історичні постаті в процесі державотворення на українських землях, їх роль і місце у боротьбі за звільнення народу від гніту та зовнішніх посягань, внесок у формування основ державності», «Культура як духовна складова пошуку шляхів самоідентифікації українського народу, становлення та розвитку державності на українських землях: зміст, форми та засоби духовної і матеріальної культури», «Історико-краєзнавчі та природні туристсько-рекреаційні об’єкти України, пов’язані з подіями державотворення та історичними постатями».

До участі у зазначеному заході запрошуються учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти.

Для виступу на секціях конференції та презентації власного дослідження учасникам необхідно зареєструватися до 12.03.2021 року.

Телефон для довідок у м. Черкаси (0472) 63-14-89, (097) 670-54-49 Кріт Сергій, у м. Київ (044) 238-06-67 Майдебура Наталія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *