Головна » Новини » Міжнародний День фортепіано

Міжнародний День фортепіано

Фотообои на стену Клавиши на заказ в Одессе, Киеве, Харькове,  Днепропетровске!

День фортепіано – це щорічна міжнародна подія, заснована групою однодумців, яка відзначається на 88-ий день року. Вирахування дати проведення урочистості було здійснене з огляду на кількість клавіш фортепіано – 88. Цього року День фортепіано припадає на 29 березня.

Мета цього свята – сформувати платформу для проектів, пов’язаних із фортепіано, для того, щоб сприяти розвитку стильових музичних напрямів та продовжувати вже багатовікове ділення радістю від гри на роялі та піаніно. Щороку День фортепіано запрошує єднатися до святкування усіх шанувальників фортепіано – молодих та похилих віком, любителів та професіоналів будь-якого музичного спрямування.

Уже другий рік цей фестиваль проводиться онлайн, адже, організатори закликали музикантів провести виступи в прямому ефірі у соціальних мережах,  а також – надіслати свої композиції та пісні, щоб вони були додані до вже традиційного щорічного плейлиста – «День фортепіано 2021».

День фортепіано став водночас закликом поставити на перше місце здоров’я, безпеку та почуття колективної відповідальні за суспільний добробут – і запобігти розповсюдженню вірусу. І також це чудовий приклад того, що жодна пандемія не стане на шляху мистецтва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *