Головна » Новини » УВАГА! ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ МІШЕЧОК!

УВАГА! ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ МІШЕЧОК!

6 квітня 2021 року в Україні стартував Всеукраїнський проєкт «Мішечок»,   метою якого є  поширення ідеї відмови від поліетилену та формування звички користуватись багаторазовими торбинками в побуті.

Організатор проєкту – громадська організація «Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки  України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та за підтримки  генерального партнера проєкту – компанії PepsiCo Україна.

До участі в проєкті запрошуються активні громадяни з усіх областей України. Учасники стануть частиною руху за ековідповідальних споживачів.

Положення проєкту та конкурсу за посиланням  http://surl.li/phtf. Умови участі дуже прості: пошити мішечки, зробити фото або відео створеного мішечка, опублікувати в соціальних мережах з хештегами #schoolrecyclingworld #мішечокSRW #мішечок й відмітити сторінки www.instagram.com/schoolrecyclingworld та www.facebook.com/Schoolrecyclingworld. Такі роботи будуть  автоматично брати участь в індивідуальних розіграшах подарунків.

Для колективних учасників додатково необхідно ознайомитися з положенням та заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/CRGAHxVQpSfqfQU47.

Приймання колективних конкурсних заявок від закладів освіти, активності в соціальних мережах триватимуть включно до 7 травня 2021 року. 

У межах проєкту відбудеться конкурс серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладах з індивідуальними та колективними номінаціями. Головний подарунок отримає заклад, учні якої пошиють найбільшу кількість мішечків, – принтер для сублімаційного друку.

Переможців оголосять 12 травня 2021 року в новинах на сайті schoolrecyclingworld.org.

Рекомендуємо підписатись  на сторінки організаторів та слідкувати за перебігом конкурсу. Долучайтеся до проєкту, поділіться результатами зі своїми друзями в соціальних мережах.

Шийте торбинки, змінюйте світ на краще та вигравайте призи!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *