Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

       Харківський державний будинок художньої та технічної творчості  повідомляє, що з 19 жовтня по 6 листопада 2021 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися виставка результатів всеукраїнського фотоконкурсу №1 «Українська світлина». Захід організований Спілкою фотохудожників Закарпаття та Харківським обласним організаційно-методичним центром культури і мистецтва в рамках проєкту «Українська фотографічна платформа – акумулятор українського фотомистецтва» за фінансової підтримки Українського культурного фонду.    Експозиція налічує 50 кращих світлин фотоконкурсу  №1 «Українська світлина», у якому взяли участь українські професійні фотографи та фотографи-аматори, які є творцями українського культурно-інформаційного простору.

     На виставці ви зможете побачити велике розмаїття цікавих та багатогранних робіт, в кожній з яких відчувається оригінальне авторське бачення та художній підхід. Теми представлених світлин – гори, пейзаж, подорожі, пам’ятки культури, історії та містобудування, вільна тема.

          Відкриття  всеукраїнського фотоконкурсу №1 «Українська світлина», відбудеться 19 жовтня о 17:00

Адреса: м.Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 4 під’їзд;  Тел.: (057) 705-15-50; e -mail:  oblgallerymc@gmail.com; Сайт: www.culturа.kh.ua; Facebook: Мистецтво Слобожанщини; You Tube: Харківський обласний центр культури і мистецтва; Telegram: https://t.me/oblgallerymc; nstagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *