Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

Шановні колеги!

Харківський державний будинок художньої та технічної творчості   повідомляє, що 11 – 27 листопада 2021 року в галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва буде експонуватися виставка живопису Наталії Попович-Самусь «Reflection».

У своїх роботах Наталія досліджує дивовижну красу оточуючого світу, з його великим багатством і розмаїттям. Художниця часто подорожує, та переносить на полотна не тільки побачене, але й відчуте, що підкреслюється її авторською манерою: експресивною, динамічною, але легкою і гармонійною, з широким, пастозним, насиченим мазком та постійним експериментом з матеріалами, кольором, фактурою.

Адреса: м.Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 4 під’їзд;  Тел.: (057) 705-15-50;  e -mail:  oblgallerymc@gmail.com; Сайт: www.culturа.kh.ua; Facebook: Мистецтво Слобожанщини; You Tube: Харківський обласний центр культури і мистецтва; Telegram: https://t.me/oblgallerymc; Instagram: https://www.instagram.com/galereya_slobozhanshchyna

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *