Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

Шановні колеги, доводимо до відома та використання в роботі   лист  Міністерства освіти і науки  № 1/8507-22 від  27.07.2022 «Про організацію освітньої діяльності в закладах позашкільної освіти у 2022/2023 навчальному році». Лист_МОНУ. Рекомендації.

Нагадуємо,  як визначено у статті 5 Закону України «Про позашкільну освіту», структуру позашкільної освіти становлять: заклади позашкільної освіти; інші заклади освіти як центри позашкільної освіти, до числа яких належать: заклади загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типів і форм власності, в тому числі школи соціальної реабілітації, міжшкільні навчально-виробничі комбінати, заклади професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої; гуртки, секції, клуби, культурно-освітні, спортивно-оздоровчі, науково-пошукові об’єднання на базі закладів загальної середньої освіти, міжшкільних навчально-виробничих комбінатів, закладів професійної (професійно-технічної) та фахової перед вищої.

Тому заклади професійної (професійно-технічної) освіти (як центри позашкільної освіти в позаурочний та позанавчальний час) входять до структури позашкільної освіти.

Для раціональної роботи  з Рекомендаціями, важлива інформація для вас виділена жовтим кольором.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *