Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

Шановні колеги,  Харківський державний будинок художньої та технічної творчості   повідомляє, що з 10 березня 2023 року галерея «Мистецтво Слобожанщини» презентує виставку Інни Максименко «Що у твоїй голові?».

Інна Максименко разом із командою ілюстраторів та фотографів створила виставку, присвячену руйнівним наслідкам російської агресії в Харкові. Проєкт «Що у твоїй голові?» покликаний закарбувати спогади та образи, що супроводжують людей під час російсько-української війни. Фотографії створені у листопаді 2022 року у Харкові, основні локації: район Північна Салтівка, центр міста та спорткомплекс «Уніфехт», що належить Університету ім. В. Н. Каразіна.

Відкриття виставки відбудеться 10 березня о 15.00. Переглянути виставку наживо можна буде до 25 березня у галереї «Мистецтво Слобожанщини», а у онлайн форматі – на інтернет ресурсах Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

Галерея «Мистецтва Слобожанщини» чекає відвідувачів за адресою: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 9 під’їзд, 1 поверх (вхід з боку Скверу Незалежності). Графік роботи: вівторок-субота з 11.00 до 16.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *