Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

Шановні колеги, відповідно до листа УДЦПО від 09.11.2023 р. № 11-12 інформуємо вас про безпекові питання під час проведення масових заходів.

Звертаємо Вашу увагу, що підготовка, проведення масових заходів  має відбуватися за умови дотримання усіх вимог заходів безпеки, передбачених Законом України від 12.05.2015 № 389-VIII «Про правовий режим воєнного стану», законодавства України у сфері цивільного захисту учасників заходу в умовах воєнного стану. Організатор повинен провести обов’язковий інструктаж з усіма присутніми на заході щодо порядку дій у разі надходження сигналу «Повітряна тривога».

Звертаємо особливу увагу щодо проведення заходів в очному форматі!

На період дії правового режиму воєнного стану в Україні, введеного Указом Президента Володимира Зеленського від 24.02.2022 № 64 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), з метою безпеки учасників заходів заборонено оприлюднювати в медіа, в мережі інтернет та інших джерелах анонсів та інформації щодо запланованих подій, а також місце та час їх проведення. Інформацію про проведені заходи можна публікувати щонайменше через дві години після їх завершення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *