Головна » Новини » 1 ГРУДНЯ – РІЧНИЦЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РЕФЕРЕНДУМУ ЩОДО ПРОГОЛОШЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

1 ГРУДНЯ – РІЧНИЦЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РЕФЕРЕНДУМУ ЩОДО ПРОГОЛОШЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

1 грудня 1991 року відбулася визначальна для становлення української державності подія – про яку мріяли десятки поколінь українського народу впродовж багатьох століть – всеукраїнський референдум на підтвердження Акту проголошення незалежності України. У незабутні дні було  доленосне питання про вихід із держави, яка тримала Україну в своїх жорстоких обіймах з 1654 р.  Ця подія стала поворотною, адже фактично поставила крапку в існуванні СРСР, та зробила нашу державу повноцінним суб’єктом на міжнародній арені.

Цього дня народилася НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА.

Пройшло 32 роки з того дня, коли українці зробили свій вибір. Ці роки були не простими для України та суспільства, але ми впевнено йдемо шляхом незалежності. Всі випробування, які випали на нашу долю, з честю будуть подолані. За ці роки зроблено вже багато, але належить зробити ще більше.

Закінчиться російсько-українська війна нашою перемогою, бо зараз українці захищають своє право бути вільними та незалежними. А коли народ вирішив свою долю, то немає сили, яка зможе протидіяти цьому.  СЛАВА УКРАЇНІ!!!   

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *