Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О ХАРКІВЩИНИ

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О ХАРКІВЩИНИ

З метою реалізації Концепції національно-патріотичного виховання, відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2024 рік   (наказ МОНУ від 13.12.2023 року № 1527) у січні   буде проведена всеукраїнська фотовиставка до Дня Соборності України «Україна – це ми!», в рамках якої, згідно з планом роботи Харківського державного будинку художньої та технічної творчості, з 15 по 21 січня триватиме фотовиставка «Україна – це ми!» серед закладів  П(ПТ)О Харківської області.

Учасниками Фотовиставки можуть бути як окремі виконавці так і гуртки або об’єднання закладу П(ПТ)О Харківської області. Фотографії, чорно-білі та кольорові  мають бути якісні, містити зображення за темою «Україна – це ми!» та не порушувати авторське право.

Шановні колеги, пропонуємо вам провести фотовиставку у вашому закладі освіти і направити до 20 січня в ХДБХТТ три кращі роботи зручним для вас способом (е-mail: hdbhtt@gmail.com., Вайбер, Телеграм +380 99-354-57-43).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *