Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О ХАРКІВЩИНИ

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О ХАРКІВЩИНИ

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 13.12.2023 року №1527 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2024 рік», з 17 по 19 квітня 2024 року у  місті Кропивницькому Українським державним центром позашкільної освіти у змішаному форматі буде проведено Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Фестиваль проводиться у два етапи: І – відбірковий (заочний), ІІ – фінальний (змішаний/онлайн формат, відповідно до безпекових умов) (Умови проведення Фестивалю додаються).

Шановні колеги, запрошуються вихованці (учні) закладів професійної (професійно-технічної) освіти, представники учнівського самоврядування, євроклубів, інших дитячих громадських об’єднань віком від 8 до 21 року включно.

Для участі у І-му етапі необхідно до 20  березня 2024  року надіслати заявку на участь та матеріали згідно з умовами номінацій. Переможці І-го етапу фестивалю отримують запрошення від оргкомітету на участь у ІІ-му етапі фестивалю.

умови День землі 2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *