Головна » Новини » Вітаємо переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу на кращий екологічний проект «Збережемо Землю для наступних поколінь»

Вітаємо переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу на кращий екологічний проект «Збережемо Землю для наступних поколінь»

Раді привітати переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу на кращий екологічний проект “Збережемо Землю для наступних поколінь”!
У номінації “Найкращий екологічний проект серед учнів/студентів закладів професійної (професійно-технічної) освіти аграрної галузі” посів ІІІ місце Краснокутський професійний аграрний ліцей з проектом “Збережемо Землю для наступних поколінь”.
У номінації “Найкращий екологічний міждисциплінарний проект серед учнів/студентів закладів професійної (професійно-технічної) освіти” посів ІІІ місце Богодухівський професійний аграрний ліцей з проектом «Шляхи вирішення проблеми забруднення атмосферного повітря міста викидами автотранспорту».
Сертифікат учасника отримав Люботинський професійний ліцей залізничного транспорту за екологічний проект автотранспортного профілю.
завантаження

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *