Головна » Новини » До уваги організаторів виховної роботи! Всеукраїнська науково-практична конференція “Відтворимо ліси разом”

До уваги організаторів виховної роботи! Всеукраїнська науково-практична конференція “Відтворимо ліси разом”

Шановні колеги! Доводимо до вашого відома та врахування в роботі наступне. Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 18.12.2018 №1/9-769 “Про проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції “Відтворимо ліси разом” з 14 по 15 березня 2019 року у місті Києві Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Навчально-науковим інститутом лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України буде проведена Всеукраїнська науково-практична конференція “Відтворимо ліси разом”. Тема конференції “Науковий пошук молоді у лісовідновленні та лісозбереженні”.

Захід проводиться з метою привернення уваги державних і громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці закладів освіти, органів державної влади, громадських організацій у поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

До участі в конференції запрошуються керівники учнівських лісництв закладів позашкільної та загальної середньої освіти, наукові та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, профільних науково-дослідних установ, працівники установ лісового господарства.

За додатковою інформацією можна звертатися до ХДБХТТ.

images

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *