Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ!

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ!

collages

Громадська організація ГРОМАДЯНСЬКИЙ Рух «Всі разом!» є куратором марафону вуличних сімейних заходів по всій країні. У 2019 році понад 65 міст по всій території України взяли участь у марафоні, який вражає своїм масштабом і шляхетними цілями. Метою організаторів є творення суспільної традиції міцних і щасливих родин.
Цього року через запроваджені Кабінетом міністрів України карантинні заходи ГО Рух «Всі разом!» ініціює соціальний проєкт у форматі публічного розміщення інформаційно-просвітницьких зображень на сімейну тематику.
Протягом двох місяців запропоновано безкоштовно розміщувати соціальну рекламу про сімейні цінності, які є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.
Інформація про сімейні цінності, яка буде розміщена на рекламних майданчиках, спрямована на досягнення суспільно корисних цілей, популяризацію загальнолюдських та національних цінностей. Такий вид реклами спрямований передусім на збереження та розвиток духовно-моральних цінностей українського народу, вихованню громадської свідомості та соціальної відповідальності, а також для популяризації та укріплення традиційних сімейних цінностей, зміцнення родинних відносин між батьками та дітьми.

Більше інформації: https://vsirazom.ua/about

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *