Головна » Новини » “ГІМНАСТИКА ДЛЯ РОЗУМУ І НЕ ТІЛЬКИ”

“ГІМНАСТИКА ДЛЯ РОЗУМУ І НЕ ТІЛЬКИ”

Цього року щорічні обласні огляди-конкурси художньої самодіяльності, технічної та декоративно-прикладної творчості серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області відбулися під днвізом “Гімнастика для розуму і не тільки” за очною та дистанційною формами. В оглядах-конкурсах взяли участь 23 заклади освіти. Було представлено багато чудових концертних номерів і цікавих виставкових експонатів.

Дякуємо всім учасникам звітних концертів та виставок технічної та декоративно-прикладної творчості! Щиро вітаємо переможців!!!

IMG_20210623_115357_927

Фотозвіт про заходи за посиланням: Обласні огляди-конкурси серед закладів професійної (професійно-технічної освіти) Харківської області

Накази про підсумки оглядів-конкурсів:

Наказ Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 11.06.2021 № 87 «Про підсумки проведення щорічного обласного огляду-конкурсу технічної та декоративно-прикладної творчості серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області»

Наказ Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації від 11.06.2021 № 88 «Про підсумки проведення щорічного обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності серед закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *