Головна » Новини » “СУРМИ ЗВИТЯГИ”

“СУРМИ ЗВИТЯГИ”

05-07 листопада 2021р. у с. Сокільники Львівської області, у Центрі мистецтв та дозвілля «Просвіта» Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Громадською організацією «Сурми звитяги»,  Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, Центром творчості дітей та юнацтва Галичини буде проведено Дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги».

До участі у фестивалі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної, вищої освіти, музичних і мистецьких шкіл та інших закладів України віком від 10 до 27 років.

Фестиваль відбудеться у с. Сокільники Львівської області, у Центрі мистецтв та дозвілля «Просвіта» (вул. Д. Галицького, 1, їхати маршрутним таксі №1004 від вул. Шота Руставелі у м. Львів (кожні 15-20 хв.) до Центру мистецтв та дозвілля «Просвіта», або від приміського залізничного вокзалу (від «Скрині») маршрутним таксі № 141 (все, що їде до Пустомит) до першої зупинки «Сокільники» і пройти до Центру – 15-20 хвилин).

Витрати на проїзд, проживання та харчування учасників фестивалю здійснюються за рахунок організації, що їх відряджає або інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством України. Просимо завчасно придбати квитки на зворотній шлях.

Відповідальність за життя і здоров’я учасників у дорозі та під час проведення заходу забезпечують супроводжуючі особи.

Детальна інформація – за тел.: у м. Київ – (044) 253-01-05, (контактна особа – Алла Наумець); у місті Львів – (096) 306-93-79, (контактна особа – Ірина Смаль), (067) 186-53-14, (контактна особа – Катерина Мартинюк-Лотоцька), (066) 920-83-46, (контактна особа – Зоя Богдан).

Умови проведення додаються

Умови проведення

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *