Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ВИХОВНОЇ РОБОТИ!

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ВИХОВНОЇ РОБОТИ!

Шановні колеги!

На виконання листа Офісу Президента України від 14.01.2022 № 48-01/66 необхідно провести святкові заходи з нагоди Дня Соборності України, 103-ї річниці від підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Важливо забезпечити належну організацію та проведення 22 січня 2022 року відповідних заходів із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами і доповненнями).

Під час відзначення Дня Соборності України важливо акцентувати увагу на історичних подіях, пов’язаних з національним державотворенням, формуванням органів влади, розбудовою українського війська, становленням інституцій, а також на спадкоємності атрибутів і символів української державності, історико-політичних та державно-правових аспектів розвитку суспільства, значимості державотворчих традицій УНР і Української Держави в контексті розвитку сучасних моделей публічного управління.

Відзначення Дня Соборності України пропонується провести під гаслом «Ми  – це Україна».

Інформаційний контент має підкреслювати важливість єднання українського суспільства з метою зміцнення внутрішнього потенціалу нашої держави, посилення її позицій на міжнародній арені та недопущення будь-яких спроб розколу. Має бути наголошено, що у контексті сьогодення соборність – не лише визначний акт минулого, який вшановуємо 22 січня, а передусім комплекс актуальних завдань із творення майбутнього – свого і своєї держави, над реалізацією яких необхідно працювати щодня.

Слід приділити належну увагу анонсуванню заходів з нагоди Дня Соборності України, використанням онлайн-форматів, соціальних мереж, інших дистанційних форм взаємодії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *