Головна » Новини » Щодо завершення навчального року в умовах воєнного стану

Щодо завершення навчального року в умовах воєнного стану

” Багато запитань отримую від дітей і батьків щодо завершення навчання та отримання документів про освіту. Наразі ми напрацьовуємо алгоритм і найближчим часом наказом Міністерства освіти і науки України будуть затверджені методичні рекомендації щодо окремих питань завершення навчального року в умовах воєнного стану. У рекомендаціях буде роз’яснено процедуру видачі свідоцтв про базову та повну загальну середню освіту випускникам 9 і 11 класів. Ці документи обов‘язково отримають всі випускники, незалежно від того, де вони перебувають. Зокрема, порядок урегулює отримання документів тимчасово внутрішньо переміщеними здобувачами та тими, що виїхали за територію України. ”

Заявив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет

 

 

 

 

Оновлення: Президент України Володимир Зеленський підписав Закон про скасування ЗНО у 2022 році, очевидно, що це зумовлює також скасування пробного тестування. Ми отримали чимало запитів від учасників пробного ЗНО щодо повернення грошей або їхній перерахунок на потреби держави. Повідомляю, що всі, хто зареєструвався, до кінця року зможуть повернути кошти, що не були використані для підготовки до пробного ЗНО.

Наразі Український центр оцінювання якості освіти розробляє відповідний механізм. Про деталі невдовзі буде повідомлено на сайті. На жаль, внаслідок жорстокої військової агресії рф проти України мусимо вносити корективи в заплановані освітні заходи. Дякую всім за розуміння. Тримаймося!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *