Головна » Новини » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС НАРОДНОГО ТАНЦЮ «НАТХНЕННЯ ХОРТИЦІ»

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС НАРОДНОГО ТАНЦЮ «НАТХНЕННЯ ХОРТИЦІ»

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15.12.2021 року №1379 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно – масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)» з обов’язковим виконанням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236, з 22 жовтня по 03 листопада 2022 року у місті Запоріжжі Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Позашкільним навчальним закладом «Міський Палац дитячої та юнацької творчості» Запорізької міської ради Запорізької області буде проведено Всеукраїнський конкурс народного танцю «Натхнення Хортиці» (дистанційний формат).

До участі у заході запрошуються дитячі та юнацькі колективи, ансамблі народного танцю, вокально – хореографічні колективи, окремі вихованці закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти України  віком від 7 до 17 років.

Додаткова інформація за тел: у місті Запоріжжі (050) 788-16-13 (контактна особа – Лаврова Аліна Олександрівна).  Умови проведення_Натхнення Хотиці

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *