Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

Шановні колеги,  Харківський державний будинок художньої та технічної творчості   повідомляє, що з 28 лютого 2023 року галерея «Мистецтво Слобожанщини» презентує виставку Максима Стремоусова «Потенційно неприйнятний контент».

Виставка є візуалізацією і фіксацією емоцій та реакцій на події російсько-української війни через призму сприйняття сучасних медіа та соціальних мереж. А також – переосмисленням та адаптацією традиційних та нових символів воєнного часу. Плакати, зроблені у лаконічному, але виразному стилі, наповнені переживаннями і усвідомленням війни, що втілились у певну символіку, яка знайома кожному українцю.

Відкриття виставки відбудеться 28 лютого о 15.00. Переглянути виставку наживо можна буде до 25 березня у галереї «Мистецтво Слобожанщини», а у онлайн форматі – на інтернет ресурсах Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

Галерея «Мистецтва Слобожанщини» чекає відвідувачів за адресою: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 9 під’їзд, 1 поверх (вхід з боку Скверу Незалежності).Графік роботи: вівторок-субота з 11.00 до 16.00

Посилання на захід у ФБ: https://www.facebook.com/events/921328566137029/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *