Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ ЗП(ПТ)О

На виконання Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових    заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2023 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства від 28.11.2022  № 1063, 26 листопада 2023 року  Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України  спільно із закладом позашкільної освіти Центром творчості дітей та юнацтва «Шевченківець» Шевченківського району м. Києва та Громадською організацією «Пульс» буде проведено Міжнародний фестиваль-конкурс з сучасної хореографії «United Dance Beat» (далі фестиваль-конкурс)  (додаток до листа).

До участі у фестивалі-конкурсі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти віком до 21 року, включно.

Для участі у фестивалі-конкурсі необхідно до 15 листопада 2023 року надіслати заявку за Google формою, що розміщена за посиланням: https:instagram.com/uniteddancebeat; https://www.facebook.com/uniteddancebeat2019 

Умови проведення фестивалю.

Додаткова інформація за тел.: (093) 223-59-31 (контактна особа Денис Гусаренко).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *