Головна » Новини » ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ

ДО УВАГИ ОРГАНІЗАТОРІВ ПОЗАУРОЧНОЇ РОБОТИ

Шановні колеги, з 20 по 22 квітня 2021 року у місті Кропивницькому Українським державним центром позашкільної освіти спільно з комунальним закладом позашкільної освіти «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» буде проведено Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Фестиваль проводиться у два етапи: І-ий відбірковий (заочний), ІІ-ий завершальний (онлайн).

До участі у заході запрошуються  вихованці закладів позашкільної освіти, учні закладів середньої освіти, здобувачі освіти професійно-технічних, вищих навчальних закладів України, представники учнівського самоврядування, євроклубів, інших дитячих громадських об’єднань віком від 8 до 21 року.

Для участі у І-му етапі необхідно до 15 березня 2021 року надіслати заявку на участь та матеріали згідно з умовами номінацій. Переможці І-го етапу фестивалю отримують запрошення від оргкомітету на участь у ІІ-му етапі фестивалю.

Пропонуємо учням вашого закладу освіти взяти участь (за бажанням) у Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі у дистанційному/онлайн форматі.

Умови проведення Фестивалю-конкурсу до Всесвітнього Дня Землі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *